joi, 9 noiembrie 2017

Sugrumarea Romaniei de catre PSD

Sugrumarea Romaniei de catre PSD

In mod evident, nu este vorba de tara, ci de natiunea romana. PSD  incearca – din 2016 – sa ne sugrume. Vrea sa scape de noi. pur si simplu. In spatele acestor actiuni se afla gandirea si proiectele infractorului L. Dragnea.
Dragnea a fundamentat cateva principii politice, ce il ghideaza in activitatea sa:
- cu cat populatia e mai saraca, cu atat votul ei poate fi cumparat mai usor;
- cei harnici – e chiar expresia lui -  nu au decat sa plece in Occident sa traiasca, aici sa ramana prostanii, ca le dam ajutoare sociale. Oamenii se multumesc cu putin, daca au ce manca sunt fericiti. Oamenii fericiti nu ne fac probleme.
- de ce sa fure ei (ceilalti politicieni) cand putem fura noi?
- daca legile nu ne lasa sa furam, schimbam legile.
Aceste principii le-a expus cu cel putin 3-4 ani in urma. V. Ponta ar putea completa aceasta lista si ar putea da detalii asupra planurilor lui Dragnea.
Aceste principii sunt in mod evident neideologice. Dragnea, ca si ceilalti din fruntea PSD, nu e animat de o ideologie, el nu e de stanga sau de dreapta, el si ceilalti sunt niste indivizi ce se folosesc de parghiile politice pentru a se imbogati, sau pentru a scapa de bratul justitiei (prostani cum sunt, nu au invatat ca Justitia are bratul lung).
Bineinteles ca motivele sunt particulare, fiecare individ are propriile motive. Spre exemplu, implicarea politicianului T. Toader in demolarea justitiei, din pozitia de ministru al Justitiei, se datoreaza trocului facut cu Dragnea pentru rezolvarea postului fiului sau la universitatea din Iasi. Daca ne uitam la echipa lui L. Dragnea constatam ca e formata din fel si fel de personaje ce au cate ceva de negociat. O grupare de paraziti in fruntea statului roman.
Atacul in forta al acestor paraziti asupra democratiei si economiei statului roman are o explicatie simpla: scorul obtinut la alegerile din 2016. L. Dragnea a spus-o public de mai multe ori, populatia ne-a votat pe noi, deci noi reprezentam vointa populatiei. Eu am inteles exact ceea ce a vrut sa spuna: ”populatia a ales niste hoti, deci avem dreptul la furat”, adica “a venit vremea noastra”.
Bineintels, acest atac impotriva natiunii romane nu ar fi putut fi dat cu o asemenea duritate daca in Romania ar exista opozitie. Lipsa unei opozitii politice i-a conferit lui L. Dragnea inca un atu.
Tin sa subliniez, atacul lui L. Dragnea impotriva natiunii romane, nu este dat doar pentru a se proteja pe el de Justitie, ci si pentru a crea un cadru social care sa-i permita pastrarea puterii cat mai mult timp, putem vorbi de germenii unui totalitarism, gen Orban in Ungaria sau Erdogan in Turcia. Politicile pe care le foloseste Dragnea sunt asemanatoare cu cele folosite de curentele totalitariste. Una dintre ele este transformarea dusmanilor personali (ai grupului) in dusmani ai poporului. In cazul lui L. Dragnea, societatile multinationale, bancile, Soros, diaspora sunt dusmanii poporului. Aceste perdele de fum, aceste petarde mascheaza adevaratele lovituri date natiunii romane.
Cea mai cumplita lovitura este cresterea salariului minim. Crestera salariului minim este o actiune ce va produce cea mai cumplita lovitura data “capitalismului”, nu cu sensul ideologic, ci in sens economic. Se va intampla ceea ce a preconizat L. Dragnea, oameni isi vor inchide micile lor afaceri si vor pleca (acest lucru se intampla deja, cresterea la 1900 de lei va intensifica procesul). Vor pleca din Romania. Dar vor pleca si multe mari companii, multinationalele ce le stau in gat psdeilor. Eu prognozez pentru 2018 o criza economica grava.
Mi-as dori ca urmare a acestui fapt, al crizei, ca in Romania sa aiba loc o revolutie, dar una adevarata. Sa separam, o data pentru totdeauna, apele... Pentru mine este evident ca psdeii vor sa ne distruga ca natiune, vor sa ne aduca in starea din anii 80 ai regimnului sovietic-ceausist, tampiti si lesinati de foame, traind din ajutoarele de stat (echivalentul cartelelor lui ceausescu). 

Februarie 2017


In tot acest timp L. Dragnea isi vede de proiectele sale economice, cel mai important este Belina – Las Vegas de Teleorman. Nu radeti, ca radeti degeaba. Nu stiu cum va scoate bani L. Dragnea din acest proiect, dar cu siguranta o va face. Asta in situatia in care acest proiect va prinde viata. 

Marea pacaleala a promisiunilor electorale e din ce in ce mai evidenta. Cresterile de salarii si pensii sunt - in cel mai bun caz - simbolice.  Insa inflatia nu e simbolica. 


ed 9 Nov. 2017 

Traim sub zodia cancerului PSD



PS
Asta e valoarea tuturor psdeilor

http://www.stareanatiei.ro/2017/11/pop-la-capataiul-educatiei/





PS  2
Trebuie sa ne ramana vie in memoria colectiva idiotenia acestor prostanaci ajunsi datorita lui L. Dragnea in fruntea Romaniei.




Si sa nu-l uitam nici pe Tu - Dorel, acest Dorel al Justitiei, avocat al infractorilor

Oare cu ce-l da pe cap Dragnea, cu Palmolive? Sau Dove?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...