luni, 2 ianuarie 2017

Ghinionul națiunii române a început în 1947 și continuă și în prezent

Alegerile locale și parlamentare din 2016 m-au înfricoșat. Națiunea română apare ca o adunătură de infractori, cretini, puturoși și asistați social.

Am scris de mai multe ori, comunisnul în România nu a apărut datorită voinței națiunii noastre, ci datorită faptului că România s-a aflat sub ocupație sovietică. Fără stăpânirea sovietică noi nu am fi suferit niciodata barbariile unui regim cretin și criminal, regimul dictaturii proletariatului.
În 1947 bolșevicii sovietici au reușit prin crime, teroare și  înșelăciuni să instaleze în România un regim numit în bătaie de joc, regimul popular,
Regimul popular avea la bază ideologia demagogică a dictaturii proletariatului; e simplu de remarcat pentru oricine are mai mult de un neuron în cap, contradicția în termeni. Problema regimurilor de tip sovietic (în toată Europa de Est) nu era bunăstarea poporului (o altă lozincă demagogică), ci înlocuirea regimurilor democratice prin această nouă formă socială numită corect dictatura proletariatului. În România, dar și în celelalte state din lagărul sovietic, regimul a fost unul de tip dictatorial.
Cine erau acei ce formau grupul, colectivitatea dictatorială? iată o întrebare foarte importantă.
Realitatea ne arătă exact ce valoare, mai corect, ce lipsă de valoare aveau cei ce stăpâneau România în numele proletariatului, nicolae ceușescu avea 4 (patru) clase, elena ceușecu avea 3 (trei) clase. La fel erau toți comuniștii.
Dar cine erau proletarii? iară o altă întrebare importantă. Proletarii erau de fapt cei mai amărâți dintre țărani, luați din bordeie și duși la oraș unde au fost angajați în fabrici și transformați în proletari. Să nu cumva să credeți că această măsură avea un scop de tip umanitar, în niciun caz. Era doar una din măsurile stabilite de către NKVD prin celebrele directive de organizare a statelor de tip sovietic (despre directivele NKVD am scris și eu și alții).
Scriu despre aceste fapte din nou pentru că încă sunt mulți cretini ce cred că gheorghiu dej sau nicolae ceușescu au gândit ceva în relație cu organizarea socială de tip sovietc. Deloc. NKVD s-a ocupat de organizarea socială a noilor state sovietice, prin celebrele directive. Cine a studiat aceste directive și a cunoscut realitatea socială din România bolșevică va confirma că tot ceea ce s-a întâmplat aici a corespuns în totalitate cu celebrele directive.
Punerea în fruntea statului român a proletarilor, adică a celor mai cretini și needucați cetățeni, prin și datorită regimului sovietic înstalat în 1947, a însemnat o lovitură mortală dată națiunii române.
Un popor întreg s-a trezit condus de niște cretini. Către ce? Către cel mai corupt și sărac regim ce a existat în România de-a lungul secolelor. Poate doar perioada fanariotă să fi fost mai cumplită decât regimul sovietic înstalat în România în 1947.
Cu ce își amageau proletarii, adică sovieticii, poporul? Cu crearea unui stat utopic, condus de proletari. Iar acest stat proletar nu putea fi decât unul dictatorial. Așa a și fost, poporul român a trăit aproape 50 de ani sub dictatura unei familii, familia ceușescu.
Azi, la 27 de ani de la răsturnarea acelui regim dictatorial, în care oamenii au fost transformați în niște animale de muncă, infometate și batjocorite, iată că foștii comuniști și actualii comuniști, noii comuniști, noii sovietici, pun din nou stîpânire pe România. Această victorie este reală și arată  - din nefericire -  faptul că în 50 de ani regimul dictaturii proletare a reușit să spele creierele majorității românilor.
Națiunea română a fost transformată înt-o națiune de legume, într-o națiune de hoți mărunți ce se cred șmecheri.
Faptul că în 2016 atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare au fost aleși ca și conducători infractori, dovedește că România, națiunea română se află într-o stare avansată de degradare, într-o fază de primitivism. Această stare actuală, acest primitivism social, ne arată că progresul națiunii române va fi  - dacă va fi - unul foarte lent și nesemnificativ.
Atât timp cât statul român va fi la discreția cretinilor și infractorilor, nu are rost să sperăm într-un nivel de viață ridicat. România va fi în continuare țara infractorilor, a cretinilor, a asistaților social.

Familia ceaușecu, cei ce au condus România aproape o jumătate de secol spre neputință. Regimul cretinilor, regimul dictaturii proletariatului. Renăscut prin noul regim PSD.



P.S.

Proletarii lui gheorghiu dej si nicolae ceausescu sunt pensionarii din ziua de azi, sănătoși și voinici la 80 - 90 de ani, cât să voteze psd. Aceasta-i realitatea, foștii proletari vor vota până vor muri cu comuniștii, vechi sau noi.
NU doar proștii României, asistații social, votează psd, ci și toată armata de pensionari, adică  5,13 milioane de cetățeni cu drept de vot. În condițiile în care în 2015, informație certă, numărul pensionarilor îl depășea pe cel al angajaților.
România este țara pensionarilor. Pe această realitate și-a construit psd strategia, de aceea încă vreo 10 ani psd va câștiga alegerile. Dacă nu se întâmplă politic nimic pozitiv. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...