sâmbătă, 17 mai 2014

Tribunalul Hunedoara anuleaza cererile mele de chemare in judecata


Pentru infractiunile comise de C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara in cardasie cu I.S.J. Hunedoara am facut mai multe cereri de chemare in judecata.


Tribunalul Hunedoara s-a remarcat pana acum doar prin anularea cererilor mele de chemare in judecata. 
Sa explic:

1. In urma gravelor incalcari ale legii la Colegiul National de Informatica Traian Lalescu Hunedoara si ca urmare a gravelor prejudicii ce mi-au fost aduse de catre C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara, am procedat in mod civilizat la chemarea in judecata a Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara.

In August 2013 am chemat in judecata ISJ Hunedoara pentru urmatoarele capete de acuzare :
- fals intelectual;
- fals in inscrisuri;
- uz de fals;
- constituire de grup infractional organizat.
Vizati au fost urmatorii: Deldegan Iuliu, inspector scolar ISJ Hunedoara, Tanasa Dorina director la CNI Traian Lalescu Hunedoara, Ordean  Maria profesor la Colegiul Economic Emanoil Gojdu Hunedoara si Cirstea Nicolae, profesor la Liceul Teoretic Ghelar.
S-a constituit dosarul 6308/97/2013. Pentru ca acuzatiile erau grave si pedepsele sunt cu puscarie, Tribunalul Hunedoara a gasit solutia pentru a-i salva pe infractori, anuland cererea mea de chemare in judecata. Ce simplu!

2. In urma gravelor incalcari ale legii la Colegiul National Traian Lalescu Hunedoara si ca urmare a gravelor prejudicii ce mi-au fost aduse de catre C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara, am procedat in mod civilizat la chemarea in judecata a C.N.I. Traian Lalescu Hunedoara.

In Octombrie 2013 am chemat in judecata Colegiul National Traian Lalescu Hunedoara pentru urmatorul capat de acuzare:
- abuz in serviciu.
Vizatata a fost  Tanasa Dorina director la CNI Traian Lalescu Hunedoara.
S-a constituit dosarul 7548/97/2013. Pentru ca acuzatia e grava si pedeapsa e cu parnaie, Tribunalul Hunedoara a gasit solutia pentru salvarea lui Tanasa, anuland cererea mea de chemare in judecata. Ce simplu! In acest dosar este vorba de dreptul meu la gradatia de merit, pe scurt, am pierdut aproximativ 18.000 lei ca spor la salariu.

3. Acum se afla o alta cerere de chemare in judecata in discutie, tot a institutiei infractionale numita in bataie de joc CNI Traian Lalescu Hunedoara, dosarul 1489/97/2014.

Sunt semne ca si in acest caz se va anula actiunea mea in instanta.

Prin urmare, concluzia e clara, dreptul la infractiunea nepedepsita e garantat. Garantat de Tribunalul Hunedoara.

Ce rost ar mai avea ca niste infractori sa aibe emotii ca ar pute fi condamnati, cand e mult mai simplu sa anulezi niste cereri de chemare in judecata? Nu exista judecata, nu exista vinovati, INFRACTIUNILE CONTINUA APARATE de niste mici judecatori.

No, ca sa nu zica cineva ca nu a stiut. 



marți, 13 mai 2014

Sarmizegetusa Gradistea de Munte, o falsificare grosolana a istoriei

Pe acest blog am publicat mai multe materiale in anul 2013 despre falsificarea istoriei in zona cetatii Sarmizegetusa Gradistea de Munte.
Apoi am grupat toate aceste materiale intr-un singur blog
http://gradisteademunte.blogspot.ro/
pentru a fi mai usor de lecturat.
In August 2013 (cand am terminat de analizat modificarile din site) aveam unele rezerve in a sustine falsificarea unor locuri si artefacte din aceasta arie. Intre timp am reusit sa studiez lucrarea lui D. M. Teodorescu "Cetatea daca de la Gradistea de Munte" (Judetul Hunedoara) publicata in Anuarul Comisiunii Monumentelor Istorice, Sectia pentru Transilvania, 1930-1931, si pot sa sutin ca aproape tot arealul fostei cetati a fost falsificat.
Nu am timp pentru a face o prezentare stiintifica riguroasa, dar pot sa fac o trecere in revista a falsurilor grosolane ce s-au produs la Gradistea de Munte. Argumentele prezentate in 2013 raman valabile, cu diferenta ca ceea ce atunci parea doar o posibilitate, o incertitudine, acum s-a transformat in certitudine.

1. Cu siguranta zidul in care acum se afla "Poarta de Vest" a fost modificat. Am exprimat o certitudine. Acum exprim o posibilitate, intregul zid, nu doar randurile superioare, sunt un fals grosolan;

2. Lemnele infipte in "Cercul dublu de piatra" (asa-zisul "sanctuar circular", asa-zisul "calendar") de pe terasa 11  reprezinta un alt fals. Acele lemne au fost infipte la indicatia regizorului S. Nicolaescu cand a filmat "Dacii";

3. Cu siguranta "Soarele de andezit" (terasa 11) este un alt fals grosolan;

4. Drumul pavat existent acum in site este un fals (este de fapt al doilea fals produs de comunisti, dupa ce anterior au facut un drum cu denivelari, existent in anii 70 ai sec. XX);

5. Asa numitul "sanctuar" de pe actuala terasa 10 este falsificat (cel cu pietrisul de rau si cu niste tamburi cimentati);

6. Asa-zisul izvor ce curge chiar in zona terasei 11 este un fals. Tot grosolan.

Cu siguranta mai sunt si alte falsuri.
Cel mai periculos este ca s-ar fi putut ca o serie de marturii antice sa fi fost distruse (intentionat sau nu) si asa cum tot repet, falsificarea istoriei nu este o solutie. Falsificarea istoriei este o foarte grava eroare!

Dar cel mai grav este ca sub scuza ca "pastram" sub pamant adevaratele vestigii pentru a nu se deteriora, de fapt ascundem distrugerea acestei cetati si a marturiilor care ar fi putut sa ne lumineze istoria.

Eu pun o intrebarea de-a dreptul cutremuratoare, e posibil ca intregul site al cetatii Gradistea de Munte sa fi fost reamenajat?
Celor ce au fost in site, le dau tema de gandire, privind  schita ce este afisata la intrarea in site (foto de mai jos).



Cine a fost in site si e perspicace intelege...

Stiti ca stiu.
Ce s-ar mai putea face? Din pacate prea multe optiuni nu mai sunt. Una dintre optiuni ar fi sa-l rugam frumos pe domnul Ioan Glodariu sa ne spuna ce mai e adevarat in acest site. 







Cacatii de la liceul Traian Lalescu si Justitia EP. 14

  Justitia si cacatii de la liceul teoretic Traian Lalescu Hunedoara (14) `              EPISOD   14    SLUGILE CACATILOR dupa Gheorghe...